СВОБОДА ЗА ПЕТЪР НИЗАМОВ И ЗАТВОР ЗА МИГРАНТИТЕКОИТО ГО НАПАДНАХА

МИГРАНТИТЕ, КОИТО НАПАДНАХА ПЕТЪР НИЗАМОВ СА НА СВОБОДА, А БЪЛГАРСКИЯТ ГЕРОЙ ПЕТЪР НИЗАМОВ ГО ЧАКА ЗАТВОР ЗА ТОВА ЧЕ Е ПРОЯВИЛ САМОЗАЩИТА!

В МОМЕНТА ПЕТЪР НИЗАМОВ Е В АРЕСТА ЗА ОЩЕ 72 ЧАСА И ВЕРОЯТНО ЩЕ ПОЛУЧИ ПРИСЪДА ДО 6 ГОДИНИ ЗАТВОР! ИМА ИЗВЪРШЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ТОВА Е НА МИГРАНТИТЕ, КОЙТО НАПАДАТ ПЕТЪР НИЗАМОВ! ЯВНО АКО СИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН И СИ НАПАДНАТ ОТ МИГРАНТИ ТРЯБВА ДА СЕДИШ МИРНО ДОКАТО ТЕ КОЛЯТ! В ПОСЛЕДНИТЕ 2 ДНИ ВЪРВИ ДЕМОНИЗАЦИЯ ПО ВСИЧКИ МЕДИИ НА БЪЛГАРСКИЯТ ГЕРОЙ ПЕТЪР НИЗАМОВ! КАКЪВ ЛИ НЕ КРЪВОПИЕЦ НЕ ГО ИЗКАРАХА! ПЕТЪР НИЗАМОВ ЩЕ БЪДЕ ЗА НАЗИДАНИЕ НА ВСЕКИ, КОЙТО КОГАТО ГО НАПАДНАТ МИГРАНТИ НЕ СТОИ МИРНО ДОКАТО ГО КОЛЯТ! АКО ДОПУСНЕМ ПЕТЪР НИЗАМОВ ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА КАТО КОЛЯТ БЪЛГАРИ НА НИКОЙ НЯМА ДА МУ ПУКА!

ПЕТИЦИЯ ЗА:

СВОБОДА ЗА ПЕТЪР НИЗАМОВ И ЗАТВОР ЗА МИГРАНТИТЕ, КОИТО ГО НАПАДНАХА!