Легализиране канабиса в България

Скъпи съграждани ,

Тази петиция има за цел да легализираме това чудо , лекуващо много видове ракови заболявания , болести , успокоява , премахва агресията , развеселява и има още десетки ползи познати на човечеството. Той също спомага и за по-добра концентрация и увеличаване ефективността на мисловния процес. Канабиса би спрял смъртните случаи , предизвикани след пушене , защото ако се легализира ще се отглежда контролирано и няма да се продават боклуци. Хиляди места по затворите , заемани от "дилъри" и употребяващи ще бъдат освободени за истинските престъпници , предизвикващи безредици навсякъде . Трябват ни минимум 100 000 подписа . :)

Чрез подписа ми упълномощавам Анонимен да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека, които разглеждат други петиции на нашия сайт, но все още не са разгледали тази петиция.