Да спрем варварска реклама с убийство на домашен любимец в ефира!

Скъпи приятели, загрижени родители, хора със сърце и душа,

обръщаме се към Вас с молбата да подпишете Петиция "Да спрем варварска реклама с убийство на домашен любимец в  ефира!"

В рекламата ясно и недвусмислено се показва как домашен любимец е бил убит и сготвен - сюжетът проследявя малко  момиченце, което пита баба си къде е зайчето й Макси, бабата отговаря, че е избягало, докато в следващия момент фурната се отваря  и там се виждат кокалите и трупът на зайчето в тавата. Това е грозен, нехуманен, антиморален и варварски акт и не би следвало нито  ние, нито  децата ни да гледаме подобни неща в национален ефир! Много молим да  подкрепите инициативата ни с подписа  си!

БЛАГОДАРИМ!

Ето и линк към рекламата на Мебелна къща Айко в Youtube:

Чрез подписа ми упълномощавам Лидия Кулекова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека. Ще рекламираме тази петиция на хора, които разглеждат други петиции на нашия уебсайт, но все още не са разгледали тази петиция.