Подписка против шума и нарушенията на обществения ред в гр. София жк.Хиподрума пред бл.129

С тази подписка искаме да насочим вниманието на отговорните органи на реда, към системните нарушения на обществения ред в гр.София, жк. Хиподрума в междублоковото пространство пред блок 129. 

От името на всички потърпевши в блок 129 , както и околните жилищни и болнични сгради -

Във връзска с множеството сигнали на тел. 112, опитите ни за саморазправа, както и годините тормоз през които търпим системното нарушаване на нашето спокойствие, най-вече нощно време, желаем да се вземат адекватни и трайни мерки срещу следните нарушения:

1. Системно се събират компании, чиито сбирки продължават много след 22.00 часа и нарушават  Чл. 2." (1) На територията на СО се забранява създаването на шум, предизвикан от домашни дейности и от съседи в жилищни сгради, включително за религиозни, политически. производствени, промишлени, строително-монтажни и ремонтни дейности в работни дни в периода от 22.00 до 08.00 часа и от 14.00 до 16.00 часа." Сбирките включват изнасяне или монтиране на маси и допълнителни пейки, музика, викове, и често продължават до 1-2 часа през ноща.

2. При лошо време същото продължава в общо помещение зад блока

3. В малките часове на ноща зад блока потеглят коли в видимо пияни водачи.

4. Детската площадка пред блока е системно замърсена от фасове и поставени нерегламентирано кофи изпълняващи функция на кошчета за боклук, преливащи от празни чаши и шишета от алкохол.

5. Нестопанисваната постройка в междублоковото пространство и пространството около нея е превърнато в тоалетна от същите нарушители.

6. Магазинът намиращ се в блока, осигурява "ресторантски" услуги и често превишава работното си време след 23ч. 

 


От живущите в бл.129 и околните жилищни сгради    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам От живущите в бл.129 и околните жилищни сгради да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...