НОВА ТВ, СВАЛИ ГРАНТАДЖИЙКИТЕ КРУМОВА И ЩЪРБЕВА ОТ ЕФИР!

Двете журналистки Лора Крумова и Галя Щърбева, за които вече е известно, че получават дарения от по 100 хил. лв. от американска фондация за предизборни манипулации, имат ефирно време в праймтайм в Нова тв. С пристрастните си предавания, които нямат нищо общо с обективната журналистика, те изпълняват заръката на задокеанските си поръчители и рушат една от малкото останали професионални медии в България. По наша информация в СЕМ вече разглеждат предаванията им и скоро ще излязат със становище, което в никакъв случай няма да е от полза за Нова телевизия

Г-жо Зурлева, ние, като обикновени зрители, журналисти и анализатори, не можем да толерираме повече присъствието на тези две манипулативни водещи в ефира на поверената Ви телевизия. Държим да предприемете бързи мерки за отстраняването им от ефир, за да запазите името на Вашата медия.
Тенденциозното отношение към гостите, манипулативното водене на разговор, допускането на обиди и непристойно поведение в ефир са отличителните белези на тяхното предаване.
За съжаление, професионализмът е загърбен в полза на грантаджийството и манипулацията.

Искаме Лора Крумова и Галя Щърбева да бъдат свалени от ефир!

Чрез подписа ми упълномощавам Членове на СБЖ да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.