УБИЙ ПОМИЯР, СПАСИ ДЕТЕ!

Аз самият обичам животните и съм категорично против насилието срещу животни.
Настоящата петиция е само и единствено срещу бездомните улични кучета, които нямат стопанин и нямат човек, който да отговаря за тях. Това са "помиярите".
Кучерастите са хора, които поставят интересите на помиярите над интересите на хората. Т. нар. "природозащитни организации" в огромната си част (е, слушал съм, че някъде някога имало някакво изключение) лапат пари по проекти и НЕ се грижат реално за помиярите, защото тяхната цел е запазване на статуквото, създаване на напрежение и манипулиране на хората, за да вземат още пари.
Държавата многократно променяше ЗЗЖ и се видя, че е недействащ закон. И досега не са прибрани помиярите по приютите, защото "няма пари" (а как има за НПО "7 опашки и половин пипало", не се казва).
Помиярите хапят деца, плашат хора, има смъртни случаи от глутници помияри.
Корумпирани чиновници взимат комисионни и виреят върху този проблем.
Надявайки се, че настоящият хостинг не се стопанисва от кучераст и че няма да бъде премахната тази петиция, желая хората да оцелеят в борбата срещу помиярите.
А решението в момента е само едно - или ние, или те.
УБИЙ ПОМИЯР, СПАСИ ДЕТЕ!

Чрез подписа ми упълномощавам АТАНАС КУРТЕНКОВ да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.