УБИЙ ПОМИЯР, СПАСИ ДЕТЕ!

Аз самият обичам животните и съм категорично против насилието срещу животни.
Настоящата петиция е само и единствено срещу бездомните улични кучета, които нямат стопанин и нямат човек, който да отговаря за тях. Това са "помиярите".
Кучерастите са хора, които поставят интересите на помиярите над интересите на хората. Т. нар. "природозащитни организации" в огромната си част (е, слушал съм, че някъде някога имало някакво изключение) лапат пари по проекти и НЕ се грижат реално за помиярите, защото тяхната цел е запазване на статуквото, създаване на напрежение и манипулиране на хората, за да вземат още пари.
Държавата многократно променяше ЗЗЖ и се видя, че е недействащ закон. И досега не са прибрани помиярите по приютите, защото "няма пари" (а как има за НПО "7 опашки и половин пипало", не се казва).
Помиярите хапят деца, плашат хора, има смъртни случаи от глутници помияри.
Корумпирани чиновници взимат комисионни и виреят върху този проблем.
Надявайки се, че настоящият хостинг не се стопанисва от кучераст и че няма да бъде премахната тази петиция, желая хората да оцелеят в борбата срещу помиярите.
А решението в момента е само едно - или ние, или те.
УБИЙ ПОМИЯР, СПАСИ ДЕТЕ!

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам АТАНАС КУРТЕНКОВ да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Facebook