Ремонт на ул. Княжевска, София

Долуподписаните български граждани, заявяваме категорично своето искане за осигуряване на нормални условия на живот, включващи възможността ни за безпроблемно придвижване по улиците на столицата на Република България – гр. София. Конституцията на Република България защитава основни наши права, като това за полагане на труд и избор на място на работа. Последното от своя страна пряко кореспондира с правото за свободно придвижване и свободен избор на място за живеене.

Поради това, ние настояваме Столична община и в частност администрацията на район Витоша да вземат всички необходимите мерки - улица Княжевска да бъде ремонтирана с необходимото качество,  за да се превърне в използваема пътна артерия – алтернатива на изключително натовареното Околовръстно шосе в частта му между кв. Павлово и кв. Овча купел, още повече с оглед на предстоящото изграждане на западната дъга на този пътен участък. Настояваме да бъде осигурено нашето здраве и живот, когато пътуваме към работните си места или към домовете си, което може да бъде постигнато с осъществяването на текущ ремонт и реконструкция на съществуващото трасе на улица Княжевска.