Да възстановим тротоарите в София!

Уважаема Г-жо Фандъкова,

Призовааваме Ви да вземете спешни мерки за възстановяван на троторите в град София! По настоящем тротоарите на Столицата са в ужасно състояние: липсващи плочки, неравни участъци, отчупени бордюри. Всичко това прави пешеходното предвижване в града изключително трудно, а за по-възрастни хора, както и за хора с детски колички – извънредно трудно. Гражданите с ограничена възможност за предвижване не могат да използуват помощни средства, за да се предвижват безопасно и по принуда ограничават своята градска мобилност. Това нарушава правата им на свободно предвижване и не следва да се толерира като добра Европейска практика!

Желаем да се предвижваме безопасно по обновени и ремонтирани тротоари в Столицата и се обръщаме към Вас с петиция за предприемане на така необходимите неотложни мерки за разрешаване на този въпрос!

С уважение,

Светослава и Георги Топузови  

           Уважаеми Съграждани и Гости на Столицата, Призоваваме ви да се присъедините към петицията, отправена до Кмета на  град  София: Г-жа Фандъкова с искане за възстановяване на тротоарите в родния ни град!  


Светослава Топузова    Свържете се с автора на петицията