ПОДПИСКА ОТ МАЙКИТЕ, ЖИВЕЕЩИ В МЕДЕН РУДНИК

ПОДПИСКА ОТ МАЙКИТЕ, ЖИВЕЕЩИ В К-С МЕДЕН РУДНИК ГР.БУРГАС

УВАЖАЕМИ Г-Н КМЕТЕ

КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ НИЕ МАЙКИТЕ, КОИТО ЖИВЕЕМ В НАЙ-ГОЛЕМИЯ К-С НА ГР.БУРГАС- МЕДЕН РУДНИК, ЗА ДА МОГАТ И НАШИТЕ ДЕЦА ДА СЕ РАДВАТ НА МОДЕРНИ ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ? С КАКВО МЕДЕН РУДНИК Е ПО-РАЗЛИЧЕН ОТ СЛАВЕЙКОВ НАПРИМЕР, ЧЕ ТАМ ДА ИМА ТОЛКОВА ПЛОЩАДКИ, А ТУК НИТО ЕДНА? ЗАЩО ЗА ТОЛКОВА ВРЕМЕ НЕ СЪУМЯХТЕ ДА НАПРАВИТЕ НЕЩО И ЗА НАШИТЕ ДЕЦА? СЕГА, КОГАТО НАБЛИЖАВАТ  ИЗБОРИТЕ, ЩЕ ЗАПОЧНЕТЕ ПАК С ГОЛЕМИТЕ ОБЕЩАНИЯ, НО ЕДВА ЛИ ВЕЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ПОВЯРВА. ЕЛАТЕ И СЕ РАЗХОДЕТЕ ИЗ ВСИЧКИ ЗОНИ  И КАЖЕТЕ КЪДЕ ДА ВОДИМ ДЕЦАТА, КОЛКО СЪОРЪЖЕНИЯ ИМА ЗА ПО-ГОЛЕМИ ДЕЦА И КОЛКО ЗА ПО-МАЛКИ? КАЖЕТЕ КАК МОЖЕ ЕВРОПА ДА ОТПУСКА СРЕДСТВА, А ДО ТУК ДА НЕ СТИГАТ?

ДАТА:19.05.2015г.                                                                                         С УВАЖЕНИЕ: МАЙКИТЕ

ГР.БУРГАС