НЕ на "легналите" полицаи! Нека ПРАВИТЕ да излезнат на работа!

До г-н Кмета на гр. Стара Загора!

ИСКАНЕ

Г-н Тодоров, отправям искане за премахване на двата "легнали" полицаи, които днес 18.05.2015г. бяха изградени на главен входен път на град Стара Загора, до магазин Зора, кв. Железник!

Г-н Кмете, позволете ми да изтъкна следните аргументи:

• В кв. Железник живеят повече хора, отколкото в град Чирпан! Повече от 20 000 хиляди човека, които поне 1/3 минават по този път ежедневно, неколкократно със своите превозни средства!
  • Самият път е главен входен път към града. Представете си на бул. "Цариградско шосе" в гр. София да изградят такова "нещо"!
  • Освен потока всяка сутрин, вечер и през целия ден, от кв. Железник, пътя се използва и от работещите хора от с. Богомилово!
  • Спирката, заради която е изградена пешеходна пътека, със светлинна сигнализация, а сега и "легнали" полицаи, се ползва не повече от 50 човека сутрин и само тогава! Защото зад въпросната спирка няма жилищна зона и други хора не пресичат пътя осен ползващите спирката и то само сутрин, когато хората пътуват в посока - център. Вечер спирката не се използава. Но самите безумни "легнали" полицаи стоят денонощно! Всичко това го знам, защото минавам постоянно от там и виждам, че спирката е винаги празна или има по 3-ма човека!
  • И последното, което ще напиша като аргумен е, че около 8-10 000 хиляди човека ще излязът на протест заради двете изградени "неща", които са и високи на всичкото отгоре, ако не се премахнат!

Г-н Кмете, призовавам Ви да активизирате ПРАВИТЕ полицаи да си вършат работата и да излезнат по улиците, а не да слагата "легнали" такива. Защото за това си плащаме и данаците!

АЗ СЪМ ШОФЬОР МАЛКО ПОВЕЧЕ ОТ 10 ГОДИНИ И НЯМАМ НИТО ЕДНО ПЪТНО ТРАНСПОРТНО ПРОИЗШЕСТВИЕ, ОТКАЗВАМ ДА "СТРАДАМ" ЗАРАДИ 100-200 ДЖИГИТА, ЗАРАДИ КОИТО СЕ ПОСТАВЯТ ВСЯКАКВИ ПРИНУДИТЕЛНИ ОГРАНИЧЕНИЯ. ИСКАМ ПОЛИЦИЯТА ДА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА И ДА Е НА ПЪТЯ. "ЛЕГНАЛИЯ" ПОЛИЦАЙ НЕ ГЛОБЯВА И НЕ ПРОМЕНЯ ХОРАТА! ГЛОБИТЕ ГО ПРАВЯТ!!!

Поздрави!

Един обикновен гражданин, искащ разум от управляващите на данъците му!