Против Турция да ни завладее отново

Промъква се информация, че България е в основата на договор още отпреди 20 години (впрочем, в пълно съзвучие с прословутия план Ран – Ът) между Турция и Запада (САЩ), който бeшe фopcиpaн прeз поcлeдните 3 години и в кoйто ca зaлoжeни следните договорки: – Ако Турция помогне на американският план за превземане на нефтените полета в Близкия Изток и Северна Африка, прикрит зад името Арабска пролет, то за награда на Турция ще й бъде позволено да си върне старите, от времето на Османската империя вилаети на Балканския полуостров, в което число сме и ние, плюс малка част от нефтените богатства на „освободените“ страни от Арабската пролет (Сирия и Ирак). Бонусът-България Турция ще получи като компенсация за териториите й, които ще се влеят в Нов Кюрдистан, подчинен на западните кукловоди.

Според горепосочения договор на българския етнически гражданин е отредено да е обслужващ персонал за евреите, които вече са изкупили почти една трета от Северна България, а и не само, водени от вероятността, заложена в плана на световните кукловоди, Израел да не оцелее като държава в морето от мюсюлмани и израелският народ да бъде принесен като изкупителна жертва от ционистките си управители за пореден път. Това ще бъде направено с цел да се мобилизира и мотивира целия Близкоизточен арабски свят във войната на световните кукловоди срещу Русия и Китай.