ДА ОГРАНИЧИМ БРОЯ НА ДЕПУТАТИТЕ ДО 50 И ДА ГИ ВЪРНЕМ В СГРАДАТА НА СТАРОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ!

ДА ОГРАНИЧИМ БРОЯ НА ДЕПУТАТИТЕ ДО 50 И ДА ГИ ВЪРНЕМ В СГРАДАТА НА СТАРОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ!

Старата сграда на Народното събрание в бившия Партиен дом не побира толкова много политици! Така ще се намали и корупцията! Изключително много депутати във властта има сега, твърде много партии, 250 депутата са прекалено голяма бройка!

Да не говорим и, че на всичкото отгоре всеки окръг и всяка община в България си имат и кметове!

Забравете за сградата на "Съединението прави силата" на площад "Народно събрание" 2 в София! Нека управлението да смени своето настоятелство в старата сграда - в Партийния дом. 

Нека да има смяна на правителството, но...

Само смяна на правителството не е най - сигурното решение! Смяна на правителството имаше много пъти през последните десетилетия, но ефектът беше нулев! Българската политика е доказателство, че всеки човек, който влезе във властта, рано или късно се опива от нея!

Затова нека да не ги оставяме да ни излъжат отново, а просто да ограничим броя на управляващите! Ефектът от многото депутати и от многото партии е много актьори, много постановки и още повече излъгани хора от народа! Само така като будно общество можем този път да спрем този омагьосан кръг на корупция и на измами!

Крайно време е народът да започне сам да избира колко точно на брой хора да го управляват, а също така и докъде да се простират привилегиите на управляващите!

 


Българско Младежко Общество    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Българско Младежко Общество да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook