Оставка на Заместник - кмета на град Пловдив по устройство на територията арх. Невена Балчева

sklad-450054-810x0.jpgiztok-scaled-1-768x6161.jpgОСТАВКА НА ЗАМ.КМЕТА ПО УСТРОЙСТВО НА ТЕРИТОРИЯТА АРХ.БАЛЧЕВА, ПРЯКО ОТГОВОРНА ЗА ПРЕЗАСТРОЯВАНЕТО НА ПЛОВДИВ.

Ние, гражданските активисти и пловдивчани, надаваме силен писък:

СТОП НА съсипването на града ни ! СТОП НА БЕТОННИТЕ ГЕТА !

Обмисляме протестни действия, в случай, че няма незабавна оставка на заместник-кмета Невена Балчева, която е персонално отговорна за продължаващото презастрояване на Пловдив и въпреки, че даде публични обещания да се бори за зелените площи и против ПРЕЗАСТРОЯВАНЕТО, се превърна в негов поддръжник !

Нейните действия доказват точно това !

 

Ето накратко фактите :

1. Нейно е предложението за промяна на ПУП на мястото на бившия завод на Кока-Кола, с плътност 70 % застрояване, височина 50 метра и с рзп 200 000 кв м ! На практика зам.кмета Балчева увеличи двойно параметрите на строителство в сравнение с действащия ПУП, да не говорим, че е в противоречие с действащия ОУП ! Оазисите ще са като детски играчки пред тези бетонни чудовища !

 

2. Благодарение на нея Общината загуби на първа инстанция едно от скандалните дела за парка зад хотел Санкт Петербург. (Да бъде съборена общинска съсобственост в имота, като по този начин се премахва още една пречка за осъществяване на пъкления план за застрояване на зелената площ на парка !)

 

3. Името и бе забъркано с печално известните Тютюневи складове, когато бе разрушено красивото здание на ул. „Одрин” 8.

 

4. Тя може би носи отговорност за скандалния проект за изменение на Общия устройствен план на Пловдив, в който вместо решаване на проблема с презастрояването и изчезващата зеленинина, виждаме все по-сериозното му задълбочаване.

 

Опомнете се... Не Ви ли боли за града ни ???

Тази жена е вредна за Пловдив...

 

Да спрем ударното презастрояване и съсипването на града ни!!!

 

Подкрепете исканията за оставка с Вашия подпис на зам. Кмета по устройство на територията арх. Балчева !!!

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Асен Костов да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...