Оставка на Заместник - кмета на град Пловдив по устройство на територията арх. Невена Балчева

sklad-450054-810x0.jpgiztok-scaled-1-768x6161.jpgОСТАВКА НА ЗАМ.КМЕТА ПО УСТРОЙСТВО НА ТЕРИТОРИЯТА АРХ.БАЛЧЕВА, ПРЯКО ОТГОВОРНА ЗА ПРЕЗАСТРОЯВАНЕТО НА ПЛОВДИВ.

Ние, гражданските активисти и пловдивчани, надаваме силен писък:

СТОП НА съсипването на града ни ! СТОП НА БЕТОННИТЕ ГЕТА !

Обмисляме протестни действия, в случай, че няма незабавна оставка на заместник-кмета Невена Балчева, която е персонално отговорна за продължаващото презастрояване на Пловдив и въпреки, че даде публични обещания да се бори за зелените площи и против ПРЕЗАСТРОЯВАНЕТО, се превърна в негов поддръжник !

Нейните действия доказват точно това !

Ето накратко фактите :

1. Нейно е предложението за промяна на ПУП на мястото на бившия завод на Кока-Кола, с плътност 70 % застрояване, височина 50 метра и с рзп 200 000 кв м ! На практика зам.кмета Балчева увеличи двойно параметрите на строителство в сравнение с действащия ПУП, да не говорим, че е в противоречие с действащия ОУП ! Оазисите ще са като детски играчки пред тези бетонни чудовища !

2. Благодарение на нея Общината загуби на първа инстанция едно от скандалните дела за парка зад хотел Санкт Петербург. (Да бъде съборена общинска съсобственост в имота, като по този начин се премахва още една пречка за осъществяване на пъкления план за застрояване на зелената площ на парка !)

3. Името и бе забъркано с печално известните Тютюневи складове, когато бе разрушено красивото здание на ул. „Одрин” 8.

4. Тя може би носи отговорност за скандалния проект за изменение на Общия устройствен план на Пловдив, в който вместо решаване на проблема с презастрояването и изчезващата зеленинина, виждаме все по-сериозното му задълбочаване.

Опомнете се... Не Ви ли боли за града ни ???

Тази жена е вредна за Пловдив...

Да спрем ударното презастрояване и съсипването на града ни!!!

Подкрепете исканията за оставка с Вашия подпис на зам. Кмета по устройство на територията арх. Балчева !!!

Чрез подписа ми упълномощавам Асен Костов да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.