Оставка на Заместник - кмета на град Пловдив по устройство на територията арх. Невена Балчева

sklad-450054-810x0.jpgiztok-scaled-1-768x6161.jpgОСТАВКА НА ЗАМ.КМЕТА ПО УСТРОЙСТВО НА ТЕРИТОРИЯТА АРХ.БАЛЧЕВА, ПРЯКО ОТГОВОРНА ЗА ПРЕЗАСТРОЯВАНЕТО НА ПЛОВДИВ.

Ние, гражданските активисти и пловдивчани, надаваме силен писък:

СТОП НА съсипването на града ни ! СТОП НА БЕТОННИТЕ ГЕТА !

Обмисляме протестни действия, в случай, че няма незабавна оставка на заместник-кмета Невена Балчева, която е персонално отговорна за продължаващото презастрояване на Пловдив и въпреки, че даде публични обещания да се бори за зелените площи и против ПРЕЗАСТРОЯВАНЕТО, се превърна в негов поддръжник !

Нейните действия доказват точно това !

 

Ето накратко фактите :

1. Нейно е предложението за промяна на ПУП на мястото на бившия завод на Кока-Кола, с плътност 70 % застрояване, височина 50 метра и с рзп 200 000 кв м ! На практика зам.кмета Балчева увеличи двойно параметрите на строителство в сравнение с действащия ПУП, да не говорим, че е в противоречие с действащия ОУП ! Оазисите ще са като детски играчки пред тези бетонни чудовища !

 

2. Благодарение на нея Общината загуби на първа инстанция едно от скандалните дела за парка зад хотел Санкт Петербург. (Да бъде съборена общинска съсобственост в имота, като по този начин се премахва още една пречка за осъществяване на пъкления план за застрояване на зелената площ на парка !)

 

3. Името и бе забъркано с печално известните Тютюневи складове, когато бе разрушено красивото здание на ул. „Одрин” 8.

 

4. Тя може би носи отговорност за скандалния проект за изменение на Общия устройствен план на Пловдив, в който вместо решаване на проблема с презастрояването и изчезващата зеленинина, виждаме все по-сериозното му задълбочаване.

 

Опомнете се... Не Ви ли боли за града ни ???

Тази жена е вредна за Пловдив...

 

Да спрем ударното презастрояване и съсипването на града ни!!!

 

Подкрепете исканията за оставка с Вашия подпис на зам. Кмета по устройство на територията арх. Балчева !!!

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Асен Костов да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...