БСП и ДПС - да бъдат забранени в България!

Това е петиция за нас, българите, които обичаме родината си! Това е петиция срещу безсилието на българския народ да отхвърли зависимостта си от един стар строй - комунизъм, да премахне монополите, да се самоопредели като нация, в която гражданите да не се делят по етнически признак. Това е петиция за онези, които имат глас и смелост да кажат "това е моята родина, в която нашите деца искам да растат свободни и щастливи".

Тази петиция има за цел да събере широк кръг от поддръжници на две основни искания:
1) забрана на бившата комунистическа партия (БКП), сега носеща името БСП (българска социалистическа партия)
2) забрана на етническата партия ДПС (движение за права и свободи), с електорат самоопределил се като турско и мюсюлманско малцинство на територията на България.

Доводи:

БСП (БКП) е партията довела България до фалит след източване на държавния резерв на страната при колапса на комунистическия строй през 1989г. БСП (съвместно с ДС-държавна сигурност) е партията създала мутрите и мафията в България, които се превърнаха в олигарси и монополисти, подложили българският народ на непрестанен терор (финансов, физически, както и психологичен) в продължение на над 20 години. Партията БСП е вредна за българския народ, тъй като тя работи срещу народа и срещу сигурността на страната ни, обслужвайки чужди интереси (предимно на Русия). Това е национално предателство!

ДПС е партията, съставена от най-много агенти на ДС, която систематично подклажда етническа омраза и противопоставяне между етносите в България! ДПС се стреми да откъсне райони от България със смесено население, като изгради автономни области, които вече да са извън територията на България! Това е национално предателство!

Гласувайте за изгонването на БСП и ДПС от политическия живот на България!!

Чрез подписа ми упълномощавам Петър Копралев да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.