Да подкрепим г-н Ников да бъде върнат на работа в 4 ОУ проф.Джон Атанасов София

Да преживееш уволнение от работа е едно от силно стресовите събития, които могат да ти се случат. Дори и да не си се чувствал добре на работното си място, най-вероятно ще изживееш освобождаването си като твой личен неуспех. И то само заради начина, по който е станало - казвайки ти, че вече не си необходим или че не се справяш. Загубата на работата ти ще те преведе през емоционална спирала от шок, гняв, срам, паника ... А междувременно никакъв съвет от обичайните няма да ти помогне. И нищо от този етап  няма да върне самочувствието ти, което внезапно е било смачкано. И по повод уволнението на нашия любим учител, треньор и преди всичко човек г-н Ников, отправям искане за подкрепа. Да бъдат загърбени дразгите и недоразуменията. Да бъде даден шанс да се работи с професионализъм.  Да подкрепим г-н Ников да бъде върнат на работа (работата в която той се раздаваше на 200%)!

Чрез подписа ми упълномощавам Надя Овчарова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.