За редовна поддръжка на път Басарбово-Иваново

    Уважаеми господа,
Във връзка с постоянно случващите се тежки пътни инциденти по Републикански път III-501, в участъка от разклона за с. Красен, до село Иваново , се обръщаме към Вас с настоящата подписка. Всеки от нас, подписал се под нея е свидетел на десетки пътни инциденти.
Настояваме, да вземете необходимите мерки , за обезопасяване на участъка, тъй като този път е и обходен маршрут в случай на ПТП по Републикански път I-5 / последният подобен случай е от 02.01.2018 г/.
През изминалите години, независимо от спонтанно предприеманите от вашето управление мерки след всяко ПТП, те така и НЕ доведоха до желания краен резултат-повишаване на безопасността на движение в гореописания участък.
Свидетели сме, през тези години на лоша поддръжка на банкета на пътя, включително и храсти израстващи и над лентите за движение, които в последния случай бяха частично отсранени едва след репортаж на НОВА ТВ.
Също така, след сложни метеорологични условия, като силна буря, градушка, снеговалеж, тези храсти и зелената маса от тях се свличат на пътното платно, което допълнително създава предпоставки за ПТП.
Считаме, че несвоевременно се опреснява маркировката на пътя, както и до момента никой от нас няма спомен да е била полагана маркировка очертаваща границите на платната за движение,като в условия на лоша видимост това също създава голяма опасност от инциденти.

Разчитаме, в качеството си на ползватели на този път, заплащащи съответните такси за ползването му, че ще св направи необходимото в разумни срокове за целогодишната поддръжка както на този участък, така и на целия път с което ще ни се осигоритят безопасни условия за неговото ползване

лице за контакт:
Община Иваново, с. Божичен, ул. Балкан 17
Нели Цекова тел за връзка: 0888 208 804

Подпишете тази петиция


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Facebook