Не на връщането на цигарения дим в заведенията


Гост

/ #2764

2013-05-30 10:28

Алкохолът, в малки количества, не пречи и не вреди на никой. А в по-големи вреди предимно на пиещия, не на всички около него. В случай обаче, че предизвика някакви нежелани изблици като насилие над други, това е наказуемо. Пък и пиещите не реват, че някой им забранява да шофират пияни. Те не че не го правят и не са наказвани достатъчно, но това е друга тема. А иначе аз много рядко пия, да не каже някой че ги защитавам от личен интерес.

Разделението на зали как помага на персоналът, който по цял ден диша на всички дима? Да не говорим изобщо как беше направено това разделение. Пак непушачите се оказаха дискриминирани. И моля, да не бъркаме правата с изборите. Чистият въздух е право, цигарите са избор.

А колкото до всички други споменати неща. Да и те са вредни. И за тях (ГМО особено) трябват петиции. Колите и GSM-ите ги толерираме някак си понеже са необходими в днешно време. Но ако можеше иначе, и тях нямаше да ги търпим. А цигарите с нищо не са необходими, просто веднъж щом ги почнат, на някои хора им е трудно да ги спрат, защото се пристрастяват. Те дори удоволствие не носят реално, просто липсата им води до неудоволствие веднъж щом си пристрастен.