ОСТАВКА НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ЦАЦАРОВ

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията ОСТАВКА НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ЦАЦАРОВ


Гост

#51 Re:

2013-05-15 20:22

#10: -

Много си прав, дотам ли я докарахме ......главния прокурор на Демократична Република , които може да арестува премиери ...да взема страна......Ако е така ,

срам и позор...


Гост

#52 Конвенцията за защита правата на човека и основните свободи се отнася и за Главния прокурор

2013-05-15 20:36

Цитираният чл. 10 - Свобода на изразяване на мнение и ограниченията, които налага неговият § 2, се отнасят и за Главния прокурор на Република България, който е длъжен да се грижи за предотвратяване на безредици в едно демократично общество в интерес на обществената сигурност, да защитава репутацията или правата на другите и особено в деня на размисъл да не допусне политическа реклама на заинтересувани партии.

Гост

#53 Re:

2013-05-15 20:53

#16: -

към коя партия.Нали  прокуратурата  има правото  и знанието да прецени кой спазва и кой нарушава  правилата

 


Гост

#54 Re: Re:

2013-05-15 20:56

#53: - Re:

къде и кога е имало безредициНещо сънувате.По скоро беше мъртвило.На народа му писна да си избира все крадци и циници. Да му спори на Цацаров  и да не забравя какво обеща ..че Господ види.

 


Гост

#55 Re: Re:

2013-05-15 20:59

#51: - Re:

Ако   е крал и не се  е сещал ,че децата  умират  без хляб и без лекарства..Да  ги арестува.

 

Тази публикация е изтрита от автора на петицията. (Покажи подробности)

2013-05-15 21:00



Гост

#57

2013-05-15 22:41

Колко лесно е да манипулират хора . Нищо не знаете а на думи сте ГОЛЕМИ . Имате 0.1 % от фактите а знаете толкова много умните хора събират 60 70 % от фактите преди да вземат насока на мислене .

Гост

#58

2013-05-16 06:21

Главният прокурор Цацаров да си подаде оставката, защото е пристрастен и не е справедлив. Може и да е заплашен или пък платен.

Тази публикация е изтрита от автора на петицията. (Покажи подробности)

2013-05-16 06:56



Гост

#60

2013-05-16 09:02

Цацаров да си подаде оставката и веднаж за винаги всички политици да действат за България и народа и

Гост

#61 На пресконференцията на прокуратурата

2013-05-16 09:10

http://www.blitz.bg/news/article/199839
Стефан Гамизов : На пресконференцията на прокуратурата в едър кадър виждам лице, което ще участва в някакъв следствен експеримент. Това лице е отляво на журналиста от ТВ7 и е едно от най-действените лица на финансираната от енергийната мафия ВМРО в уличните метежи, уж започнали в защита на гражданите от високите сметки за електрическа енергия. Всъщност целта на тези метежи беше прикриването на престъпленията в енергетиката на енергийната мафия и енергийната корпоративна престъпност. За първи път виждам с очите си, че т.н прокуратура на Цацаров е директно свързана с енергийната мафия в България. Няма да коментирам фарса разиграван на тази пресконференция от прокуратурата за да оправдае действията си по манипулирането на изборите в полза на БСП, ДПС и престъпниците свързани с тях...
Гошко

#62 Оставка на главния прокурор Цацаров

2013-05-16 09:52

Чл. 167. ал. 1 от Наказателния кодекс НК постулира: Който чрез насилие, ИЗМАМА, заплашване или ПО ДРУГ НЕЗАКОНЕН НАЧИН ПРЕЧИ на някого да осъществи избирателното си право или да бъде избран се наказва с лишаване от свобода до 3 години и с глоба от хиляда до десет хиляди лева. Чл. 133. ал. 6 от Изборния кодекс ИК гласи: Не се допуска предизборна агитация 24 часа преди изборния ден и в изборния ден.
Вчера гл.прокурор С.Ц. най-откровено излъга, че 3-часовата реч на Н.Бареков – Дудука пред сградата на Мултипринт и след това е нарушение с възможно наказание от пълномощията на ЦИК, а не е е проблем за СГП и ВКП. Защо С.Ц. каза че ЦИК трябва да се самосезира, а самият той не го прави при очевидно престъпление първо на Бареков и сетне на лидерите на БСП, ДПС и ДБГ??? Четейки посочения по-горе член на НК, стигаме до извода,че : 1.Дудука чрез измама си взе ,без да има това право, в нарушение на НК и ИК правото да говори за нещо, в което категорично не може да обвини ГЕРБ. Въз основа на това той попада под удара на чл.167 ал.1 от НК за опит за измама на избирателите относно мнимо престъпление на ГЕРБ и разколеба избирателите да гласуват. Нали така, г-да прокурори Цацров, Сарафов и Василев?! Същевременно той чрез измама или може би договорка даде повод на лидерите на партии БСП, ДПС, ДБГ – съответно СС, Местан и Пръмова да произнесат остри филипики отново по адрес на ГЕРБ. Т.е. Дудука попада и под удара на чл.133 ал.6 от ИК;същото важи и за посочените лидери на партии ,които въобще не могат да се измъкнат от чл.133 ал.6 на ИК и спокойно могат да попаднат под удара на чл167 на НК. Вчера гл.прокурор си позволи да отправи насмешка спрямо ГЕРБ защо се самопризнава за адресат на сигнала на Мая М. Та вие, г-да прокурори, не знаехте ли още на 10 май кой откри атаката за бюлетините в склада на Мултипирнт спрямо ГЕРБ и кои след това оплюваха по този повод същата партия?! Г-н гл.прокурор, не ни смятайте за цаци!
Гошко

#63 Оставка на главния поркурор Цацаров

2013-05-16 09:56

Чл. 167. ал. 1 от Наказателния кодекс НК постулира: Който чрез насилие, ИЗМАМА, заплашване или ПО ДРУГ НЕЗАКОНЕН НАЧИН ПРЕЧИ на някого да осъществи избирателното си право или да бъде избран се наказва с лишаване от свобода до 3 години и с глоба от хиляда до десет хиляди лева. Чл. 133. ал. 6 от Изборния кодекс ИК гласи: Не се допуска предизборна агитация 24 часа преди изборния ден и в изборния ден.
Вчера гл.прокурор С.Ц. най-откровено излъга, че 3-часовата реч на Н.Бареков – Дудука е нарушение с възможно наказание от пълномощията на ЦИК, а не е е проблем за СГП и ВКП. Защо С.Ц. каза че ЦИК трябва да се самосезира, а самият той не го прави при очевидно престъпление първо на Бареков и сетне на лидерите на БСП, ДПС и ДБГ??? Четейки посочения по-горе член на НК, стигаме до извода,че : 1.Дудука чрез измама си взе ,без да има това право, в нарушение на НК и ИК правото да говори за нещо, в което категорично не може да обвини ГЕРБ. Въз основа на това той попада под удара на чл.167 ал.1 от НК за опит за измама на избирателите относно мнимо престъпление на ГЕРБ и разколеба избирателите да гласуват. Нали така, г-да прокурори Цацаров, Сарафов и Василев?! 2. Същевременно той чрез измама или може би договорка даде повод на лидерите на партии БСП, ДПС, ДБГ – съответно СС, Местан и Пръмова да произнесат остри филипики отново по адрес на ГЕРБ. Т.е. Дудука попада и под удара на чл.133 ал.6 от ИК;същото важи и за посочените лидери на партии ,които въобще не могат да се измъкнат от чл.133 ал.6 на ИК и спокойно могат да попаднат под удара на чл167 на НК. 3. Вчера гл.прокурор си позволи да отправи насмешка спрямо ГЕРБ защо се самопризнава за адресат на сигнала на Мая М. Та вие, г-да прокурори, не знаехте ли още на 10 май кой откри атаката за бюлетините в склада на Мултипринт спрямо ГЕРБ и кои след това оплюваха по този повод същата партия?! Г-н гл.прокурор, г-д членове на ВСС, не ни смятайте за цаци!

Гост

#64

2013-05-16 11:15

I tova e Glaven prokoror da ne govorim za ostanalite.Otdavna veche trqbvash da si e podal ostavkataa ne hie da pravim peticia
Гост

#65 Оставка на главния поркурор Цацаров

2013-05-16 11:50

Вчера във връзка с Отвореното писмо на достойни прокурори, гл.прокурор на пресконференция декларира,че достойните прокурори в прокуратурата са културни, по-културни от писалия писмото. 1. Също на тази пресконференция С.Ц. не каза истината, декларирайки че по отношение на 5-часовия скандал и грубите и безпочвени упреци, отправени от Н.Бареков към ГЕРБ за намиращите се в склада на производителя на бюлетини, отговорност би следвало да носи ЦИК, а не и прокуратурата, макар че провинението , да не кажа по-тежка дума , на Н.Б. съответства на състава на чл.167 ал.1 от НК :” Който чрез насилие, ИЗМАМА, заплашване или ПО ДРУГ НЕЗАКОНЕН НАЧИН ПРЕЧИ на някого да осъществи избирателното си право или да бъде избран се наказва с лишаване от свобода до 3 години и с глоба от хиляда до десет хиляди лева”. Т.е. прокуратурата се изхлузи от задължението си да подведе Н.Б. под наказателна отговорност, прехвърляйки отговорността за тези му действия на ЦИК !!! 2. Стъпвайки на „новината” на Н.Б., лидерите на водещи партии също нарушиха изискванията за деня на размисъл, което доведе до хаос и беззаконие – саъстави но чл.133 ал.6 на ИК и евентуално чл.167 ал.1 от НК. И в двата случаи прокуратурата не заяви категорично, че ГЕРБ не носи вина за това, което наля още повече вода във воденицата на партиите Атака, БСП, ДПС и същевременно накара част от избирателите отвратени да се отдръпнат от изборите. По този начин прокуратурата волю или неволю стана участник в тези събития. Аз съм възпитаван, а и аз съм възпитавал наследниците си в културно и уважително отношение към хората, с които живеят и към своите партньори или опоненти, да говорят открито и да държат на фактите, а не да говорят с недомлъвки.. Мисля, въз основа на горезиложеното,че вместо ГП, ВКП и СГП да си признаят вината за станалото, те се опитват да се измъкват, натопявайки ЦИК и оправдавайки и Н.Б., и лидерите на партии за допуснатите от тях незаконни прояви в деня на размисъл. Това е и юридически, и морално укоримо. 3. Също на тази пресконференция гл.прокурор си позволи да се надсмее, за да не кажа изгаври, с ГЕРБ, запитвайки защо ГЕРБ се смята за адресат на намерените в склада на Мултипринт бюлетини, т.е. по заобиколен начин намеквайки,че тези бюлетини са предназначени за ГЕРБ. Г-н гл.прокурор, г-да прокурори Сарафов и Василев, вие в събота цял следобяд не разбрахте ли за „разкритията” н а Н.Б и неговите стрели, отправени по този пункт към ГЕРБ? Г-н Цацаров, не смятате ли,че насмешката ви беше плоска и некултурна? Да припомня ли, че това Отворено писмо не биваше да се сваля от медиите, а под него да напишете точка по точка своето опровержение? Така щяха повече да ви повярват на доводите читателите, а не сега да имат едно на ум. Във връзка с изложеното в т.1-3, смятате ли,че поведението на прокуратурата в периода10-15 май не беше неукоримо, а в някои пунктове на пресконференцията – и културно, с опит да се заобиколи истината? Та какви прокурори работят в прокуратурата , г-н Цацаров: достойни и културни или в едни случаи с хлъзгави позиции и мнения, а в други – с несъвсем културно поведение? Вие самият към кои се причислявате?

Тази публикация е изтрита от автора на петицията. (Покажи подробности)

2013-05-16 11:53



Гост

#67

2013-05-16 12:23

Направо се оформи нова партия - Партията на Прокурорите. Най-незаконната от всички партии. Която спечели изборите. Най интересно е, че мутрите от организираната престъпност ликуват и са във възторг от Прокуратурата.

Тази публикация е изтрита от автора на петицията. (Покажи подробности)

2013-05-16 12:37



Гост

#69

2013-05-16 13:34

коментирах и призовах главния прокурор да си подаде оставката още преди два часа в един от форумите,защото съм възмутена от откритата демонстрация на партийно сугестивно обучение упражнено върху гражданите на Републиката и особено в деня за размисъл!!!!

Тази публикация е изтрита от автора на петицията. (Покажи подробности)

2013-05-16 13:39



Гост

#71

2013-05-16 13:43

GLAVNIAT PROKUROR E AGENT NA KGB-DS ENERGIINATA MAFIA!

Гост

#72

2013-05-16 13:45

Действията на въпросното лице квалифицирам единствено като ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА, за което до близко бъдеще наказанието е било смърт без никакви въпроси - не може институция като прокуратурата в лицето на лицето Цацаров да извършва държавна измяна, играейки за или против определена партия на изборите - нещо, което дори човек с диагноза малоумие би видял кристално ясно.

Тази публикация е изтрита от автора на петицията. (Покажи подробности)

2013-05-16 13:47



Гост

#74

2013-05-16 13:59

Подписа плаща ли се

Гост

#75 Re:

2013-05-16 14:04

#70: -

абе ти луд ли си или тъп: кой доказава че герб стои зад това. това беше врътка за хващане на шарани като теб

 

зад това стои БСП, ДПС, Кръгът "Монтерей", Делян Пеевски, Мая Манолова, Николай Бареков, Енергийната мафия и други....