Циганите в резерват!

Братя и сестри българи, не мислите ли, че е крайно време циганите, наричани още „роми", да бъдат отделени от нас? Достатъчно произвол на тази етническа гупа! Храним ги, поим ги, образоваме ги, плащаме им тока и водата... За благодарност те ни крадат, грабят, изнасилват и убиват... и се плодят така, че само след няколко десетитилетия  България буквално ще се превърне в циганска държава! Етническият състав на България се ПОДМЕНЯ, братя и сестри българи! Помислете върху това.

Предлагам да жертваме една част от територията на страната и там да се създаде резерват за роми. На практика това ще бъде автономия. По-добре така отколкото цялата страна да затрием, не мислите ли? Предлагам:

  1. Да се определи част от територията на България за цигански резерват/автономия.
  2. Всички жувищи на тази територия българи да бъдат преселени в другите части на страната, а за своето недвижимо имущество да бъдат компенсирани от държавата по подобаващ начин.
  3. Циганите ДО ЕДИН да бъдат депортирани/преселени в съответната територия-резерват. Недвижимото им имущество да бъде конфискувано от държавата.
  4. Циганите да бъдат лишени от българско гражданство или да получат специален статут.

Братя и сестри, толкова десетилетия и столетия (още от идването на циганите по тези земи) помагаме и цивилизоваме нашите по-малки тъмни братя. Е, вече са достатъчно големи и умни. Време е да ги отделим от семейното гнездо и те да поемат по своя път, да изградят свое общество, свои институции и свой порядък според обичаите и възможностите си. Каквато каша си надробят това ще сърбат.

П.П.Американските индианци живеят в резервати. Защо нашите да не могат?