Петиция в подкрепа на Украйна

УВАЖАЕМИ  ДАМИ И ГОСПОДА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ,

Обръщаме се към Вас като представители на народа и изразители на националния суверенитет.

Светът е изправен пред невиждана военна касапница, при който държава с ядрено оръжие размахва боздугана на ракетната и артилерийска смърт, срещу държава и народ, който цивилизовано се отказа да има статут на ядрена държава, за да има гаранция за своята територия, свобода и суверенитет.

В отговор на това бе нападнат и подведен. В битката за бъдещето на региона, а както се оказва след безумното размахване на ядрената заплаха и на света, са въвлечени войските на държави с 200 милионно население. Припомняме Ви, че това надминава засегнатото население от първите години на Втората световна война, когато Адолф Хитлер атакуваше държава след държава на континента. Падат бомби над жилищни квартали, отказват се хуманитарни коридори, появи се призракът на глада в едно огромно пространство. Подобни по размах войни не завършват без значение за бъдещето. Всеки такъв конфликт определя международното право и тектониката на междудържавните отношенията за десетилетия напред.

Сред тази покъртителна картина България стои като страничен наблюдател, единствената сред своите политически и военни съюзници,  а това ще се помни през следващите столетия.    

Днес е време да се определим. За да е ясно какво място ще ни определи бъдещето - на  запад или на  изток, на спускащата се отново от сталиновите наследници желязна завеса.

Европа или Азия?

В името на моралния и цивилизационен престиж на страна, наредете на българското правителство да окаже нужната помощ на воюващата и за нашата свобода Украйна с отбранително оръжие и материали. Вашето решение ще покаже на съвременниците и бъдещите поколения кой - кой е в тази ситуация и на коя страна на цивилизацията сме.

Впрочем ще стане ясно и лично вие, като представители на българския народ,  къде сте в тази координатна ос.  

С уважение:
Проф. дин Милко Палангурски



Проф. Милко Палангурски и адв. Красимир Недев    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Проф. Милко Палангурски и адв. Красимир Недев да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.








Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...