Промяна на чл105 от СК и отпадане на “тайната на осиновяването“

Време е за промяна на Закона за Осиновяването

РОДЕН СЪМ ОТ ЖЕНА КОЯТО ДЪРЖАВАТА НЕ МИ ДАВА ПРАВО ДА ПОЗНАВАМ !

Ние осиновените сме единствената група хора в България, на които не им се предоставя правото на информация за притежание на собствени оригинални свидетелства за раждане и идентичност. Защо е забранено за нас вече възрастни хора да знаем нашата лична идентичност, произход, фамилна история, родословие, биологични корени и медицинска история завинаги?. Съгласно сега действащия закон в нашата страна, ние възрастните Осиновени сме считани малолетни и непълнолетни през целия ни живот докато умрем. Зорко окриваната информация ни засяга в много голяма степен. Но не само нас, това засяга нашите съпрузи, нашите деца, нашите внуци, и всички тези които идват след нас.
Всички осиновени в България настояваме за промяна на закона и отпадане на “тайната на осиновяването“ За разлика от всички други сържави в ЕС България е единствената държава отказваща правото на порасналите осиновени да познават своята биологична майка. Това е дискриминация и потъпкване на човешките ни права.

ДЪРЖАВАТА  НЯМА ПРАВО ДА НИ ТРЕТИРА КАТО ОТДЕЛНА ГРУПА ХОРА- НИЕ СМЕ КАТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ГРАЖДАНИ НА БЪЛГАРИЯ ИСКАМЕ РАВНИ ПРАВА И ДОСТЪП ДО ЛИЧНИТЕ СИ ДАННИ!

За всички осиновени и биологични родители :  https://www.facebook.com/tursiatehttps://www.facebook.com/tyrsiate?fref=ts